Van Goedhout maakt van oude, afgedankte of ontheemde tafels, nieuwe tafels op maat.

Massief houten tafels die ooit door mensenhanden gemaakt zijn, verdienen een beter pensioen dan de shredder in het milieupark. Van Goedhout wilt er zo veel mogelijk redden en recyclen.

Er is een ruime voorraad oude tafels voorhanden die als grondstof dienen voor nieuwe duurzame tafels. Massief gerecycled eikenhout – afgewerkt met duurzame, in Nederland geproduceerde lak.

Gratis montage en levering in Zuid-Limburg.

 

 

Over Annet:

Nieuwe mogelijkheden zien in afgedankte meubels… dat is waar ik blij van word. Tijdens mijn studie Architectonische vormgeving aan de ABK Maastricht kwam ik voor het eerst in aanraking met duurzaam vormgeven en deed ik vakkennis op over vorm, materiaal, afmeting en ruimte. Ik kreeg de geweldige kans om die kennis daarna twaalf jaar lang te verruimen en verfijnen als ontwerper bij Maurice Mentjens interieurontwerp

Als ontwerper werkte ik aan grotere en kleinere, vaak prijswinnende, interieurprojecten. Het meest leerde ik van de talloze experimenten om te testen welk materiaal in welke kleur, dikte en vorm het beste past in een ontwerp. Steeds opnieuw tot het precies klopt. Aan deze uitvoerige onderzoeken dank ik mijn voelsprieten voor materiaal, vormgeving en klantadvies.

Ervaring die ik nu inzet voor de tafels van Van Goedhout.