Arredoo

Shop

Veel gestelde vragen

Arredoo is dé plek van lokaal geproduceerd design interieur. Design voor ieder interieur en elk budget. Op Arredoo vind je een ruim aanbod van lokaal design interieur met keuze uit verschillende designers en meubelmerken uit heel de Benelux.

Interieur is onderdeel van ons dagelijks leven. Het draagt bij aan onze comfort en we maken er dagelijks gebruik van. Met liefde voor kwaliteit en verantwoorde productie willen wij jou inspireren met een groot aanbod van lokale en unieke producten voor het samenstellen van jouw droominterieur.

Arredoo, Italiaans voor meubilair, vertegenwoordigt: Dé online woonwinkel voor lokaal geproduceerd interieur. Ben jij opzoek naar het perfecte meubelstuk voor bij jou in huis? Check het aanbod op Arredoo!

Arredoo is de online meubelplaats van lokaal geproduceerd interieur. Wij hebben nog geen showroom.

Nog niet, coming soon… Op de hoogte blijven van wanneer de app Arredoo live gaat en ander nieuws rondom Arredoo? Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Via Arredoo kun je eenvoudig producten toevoegen aan je winkelmand, afrekenen en bestellen. Afmetingen aanpassen naar jouw voorkeur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen alles naar jouw voorkeur op maat laten maken! 

Wanneer u afgerekend en besteld heeft zult u binnen 15 minuten uw orderbevestiging binnenkrijgen op uw opgegeven e-mailadres. 

Voor overige vragen over uw bestelling kunt u altijd contact opnemen met ons via mail (info@arredoo.com), of telefonisch (+31 85 00 41 6 14)

De levertijd van het bestelde product staat aangegeven in de beschrijving en de specificaties van ieder product. Arredoo houd je ten alle tijde op de hoogte over de status van de levering van het bestelde product. Ook zullen wij met jou contact opnemen voor het maken van een levering op afspraak, zodat het product op een gewenst tijdstip bij jou thuis geleverd kan worden.

De bezorgkosten verschillen per product en worden verrekend wanneer je bestelt.

Ja! Onze leveringen worden uitgevoerd tot en met de Benelux

Bekijk hier het retourbeleid voor alle informatie over retourneren.

Bij Arredoo heb je altijd recht op een goed product. Wanneer een product niet deugt, heb je recht op gratis reparatie, teruggave van uw geld of een nieuw product. Op alle producten die aangeboden worden via Arredoo is de wettelijke garantie termijn van toepassing. 

De terugbetaling ontvang je op dezelfde manier als waarop je betaald hebt. Wij streven ernaar dat het aankoopbedrag binnen drie werkdagen weer op uw rekening staat, zodra het product retour is ontvangen.

Bent je ergens niet tevreden over? Laat het ons weten!

Bij Arredoo doen wij ons best om klachten en gebreken zo goed en snel mogelijk op te lossen. Laat in het geval van klachten het ons zo spoedig mogelijk weten en neem telefonisch contact met ons op (+31 85 00 41 6 14), of mail naar info@arredoo.com, dan kunnen wij jou zo snel mogelijk verder helpen.

Mocht uw vraag niet beantwoord zijn in de vragen hierboven, of is er nog iets onduidelijk? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op (+31 85 00 41 6 14), of mail naar info@arredoo.com.

REGISTER


Jouw persoonlijke gegevens worden gebruikt om jouw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot jouw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons privacybeleid.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op €50 korting op jouw eerste bestelling.