Arredoo

Shop

Service & garantie

Service

Bij Arredoo heb je 14 dagen retourrecht & bedenktijd uitsluitend op alle “collectie” producten.

Producten die “op maat” worden gemaakt zijn uitgesloten van bedenktijd en kunnen niet worden geretourneerd omdat deze speciaal op maat voor jou worden gemaakt.

Arredoo hanteer een gratis retourbeleid op alle “collectie” producten

Producten die “op maat” worden gemaakt kunnen niet worden geretourneerd.

Iedere dag bereikbaar van 09.00 tot 17.00

Alle lokaal geproduceerde meubels uit de Benelux op één plek. Bestel jouw design- en kwaliteitsmeubels eenvoudig online bij Arredoo.

Wil jij iets specifieks op maat laten maken? Laat het ons weten! Via ons netwerk kunnen wij elk gewenst interieur of meubel speciaal voor jou op maat laten maken. Neem hiervoor gerust contact met ons op en wij helpen jou kosteloos voor het vinden van de geschikte producent!

Garantie

Bij Arredoo heb je altijd recht op een goed product. Wanneer een product niet deugt, heb je recht op reparatie, teruggave van uw geld of een nieuw product. Op alle producten die aangeboden worden via Arredoo is de wettelijke garantie termijn van toepassing. 

Heb je vragen m.b.t. garantie, reparatie, teruggave van jouw geld of een nieuw product? Neem gerust contact op met onze klantenservice, zij zoeken het voor je uit.

Vragen?

Neem contact op met onze klantenservice

REGISTER


Jouw persoonlijke gegevens worden gebruikt om jouw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot jouw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons privacybeleid.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op €50 korting op jouw eerste bestelling.