Arredoo

Shop

Over Arredoo

Hallo! Wij zijn Arredoo

Arredoo is dé plek van lokaal geproduceerd design interieur. Design voor ieder interieur en elk budget. Op Arredoo vind je een ruim aanbod van lokaal design interieur met keuze uit verschillende designers en meubelmerken uit heel de Benelux.

Interieur is onderdeel van ons dagelijks leven. Het draagt bij aan onze comfort en we maken er dagelijks gebruik van. Met liefde voor kwaliteit en verantwoorde productie willen wij jou inspireren met een groot aanbod van lokale en unieke producten voor het samenstellen van jouw droominterieur.

Arredoo, Italiaans voor meubilair, vertegenwoordigt: Het online platform voor lokaal geproduceerd interieur. Ben jij opzoek naar het perfecte meubelstuk voor bij jou in huis? Check het aanbod op Arredoo!

Meubelmaker in werkplaats

Missie

Onze missie is om de Europese meubelmarkt weer zelfvoorzienend te maken.

Wij geloven in een toekomst van lokale productie en lokale consumptie. Door het lokaal geproduceerde meubilair een podium te geven en samen te brengen op één platform, willen wij jou inspireren voor het verwezenlijken van jouw droominterieur.

Lokaal geproduceerd droominterieur, alles op 1 plek en betaalbaar voor iedereen.

Samen met onze partners

Arredoo werkt samen met lokale meubelmakers, designers, vintage retailers en meubelmerken uit de Benelux. Samen met onze partners bouwen wij aan een futuristisch platform waar klanten in een veilige omgeving, eenvoudig producten kunnen bekijken, vergelijken en bestellen. Samen brengen we het aanbod van lokaal geproduceerd interieur op één plek en geven we kwaliteit & creativiteit een podium.

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe partners om het lokale aanbod op Arredoo te vergroten!

Ook partner worden?

Klik op de onderstaande link voor meer informatie over een samenwerking met Arredoo!

REGISTER


Jouw persoonlijke gegevens worden gebruikt om jouw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot jouw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons privacybeleid.