Arredoo

Shop

Over Arredoo

Hallo! Wij zijn Arredoo

Arredoo is dé plek van lokaal geproduceerd design interieur. Design voor ieder interieur en elk budget. Op Arredoo vind je een ruim aanbod van lokaal design interieur met keuze uit verschillende designers en meubelmerken uit heel de Benelux.

Interieur is onderdeel van ons dagelijks leven. Het draagt bij aan onze comfort en we maken er dagelijks gebruik van. Met liefde voor kwaliteit en verantwoorde productie willen wij jou inspireren met een groot aanbod van lokale en unieke producten voor het samenstellen van jouw droominterieur.

Arredoo, Italiaans voor meubilair, vertegenwoordigt: Dé online woonwinkel voor lokaal geproduceerd interieur. Ben jij opzoek naar het perfecte meubelstuk voor bij jou in huis? Check het aanbod op Arredoo!

Meubelmaker in werkplaats

Missie

Onze missie is om lokaal geproduceerd interieur uit de Benelux samen te brengen op één plek.

Een online omgeving waar klanten op eenvoudige wijze meubels kunnen bekijken, vergelijken en bestellen. Wij geloven in een toekomst van lokale productie met duurzame producten waarbij het gaat om kwaliteit. Door lokaal geproduceerd interieur samen te brengen op één plek, willen wij jou inspireren voor het verwezenlijken van jouw droominterieur.

Kwaliteit- en design meubels, lokaal geproduceerd, alles op 1 plek en betaalbaar voor iedereen.

Samen met onze partners

Arredoo werkt samen met lokale meubelmakers, designers, vintage retailers en meubelmerken uit de Benelux. Samen met onze partners bouwen wij aan een futuristische online woonwinkel waar klanten, lokaal geproduceerde kwaliteit- en design meubels kunnen bekijken, vergelijken en bestellen. Samen brengen we het aanbod van lokaal geproduceerd interieur op één plek en geven we kwaliteit een podium.

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe partners om het lokale aanbod op Arredoo te vergroten!

Ook partner worden? Klik op de onderstaande link voor meer informatie over een samenwerking met Arredoo!

REGISTER


Jouw persoonlijke gegevens worden gebruikt om jouw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot jouw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons privacybeleid.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op €50 korting op jouw eerste bestelling.