Arredoo

Shop

Levering & retourneren

Levering & retourneren

De verzendkosten verschillen per product. Bij alle producten staan de verzendkosten vermeld in de beschrijving en specificaties.

De levertijden staan vermeld in de beschrijving en specificaties van elk product. Voor alle producten geldt dat Arredoo jou op de hoogte houdt van de status van levering van jouw bestelling. Bij iedere bestelling (exclusief accessoires) nemen wij contact met jou op voor het maken van een levering op afspraak zodat jouw bestelling wordt bezorgd wanneer het jou uitkomt!

Ben je nog aan het verbouwen of ontvang je pas later de sleutels van je nieuwe huis? Geen probleem! 

Neem contact op met onze klantenservice en laat ons jouw gewenste leverdatum weten.

Alle producten worden bezorgd tot in de huiskamer! Bij bepaalde producten zit ook montage inbegrepen, dit staat aangegeven in de beschrijving en specificaties van elk product.

Met uitzondering van accessoires zoals borrelplanken, lampjes, wijnrekken etc. deze worden per post geleverd. 

Uiteraard kun je zakelijk bestellen bij Arredoo! Je kunt je bestelling plaatsen onder jouw bedrijfsnaam waarna je van ons per mail een gespecificeerde factuur ontvangt.

Wij kunnen alles speciaal voor jouw bedrijf op maat laten maken voor het realiseren van de mooiste kantoorinrichting! Laat het ons weten en neem hier contact met ons op.

Op dit moment is het alleen mogelijk om via IDEAL af te rekenen. 

Bij Arredoo heb je 14 dagen bedenktijd en heb je het recht om binnen 14 dagen het bestelde product te retourneren. Dit is uitsluitend van toepassing op alle ‘Collectie’ producten.

Arredoo hanteert een gratis retourbeleid op alle ‘Collectie’ producten met een bedenktijd van 14 dagen. Dit houdt in dat Arredoo kosteloos jouw aangekochte product(en) bij jou thuis weer komt ophalen.

Producten die ‘Op Maat’ worden gemaakt zijn uitgesloten van retournering omdat deze producten speciaal naar jouw persoonlijke wensen worden gemaakt. Daarom heb je bij ‘Op Maat’ producten dus geen retourrecht.

Hoe retourneer ik mijn product?

1. Meld jouw retour aan via de link met als onderwerp “Retourneren”. Vermeld hierbij jouw bestellingnummer, om welk(e) product(en) het gaat en de reden van retournering.

2. Onze klantenservice zal zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen over de retourzending en zal met jou afstemmen wanneer de retournering kan worden uitgevoerd.

3. Meld jouw retour aan via onderstaande link:

Voorwaarden

  • De retournering wordt binnen 14 dagen aangevraagd na aflevering van het product.
  • De retourzending is aangevraagd via de link of per mail en de klantenservice is op de hoogte gebracht van de retournering.
  • Het product is in originele staat en onbeschadigd.

REGISTER


Jouw persoonlijke gegevens worden gebruikt om jouw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot jouw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons privacybeleid.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op €50 korting op jouw eerste bestelling.