Arredoo

Shop

Levering & retourneren

Bestellen & levering

Bestel jouw unieke meubelstuk op Arredoo

Via Arredoo kunnen verschillende producten van verschillende meubelmakers worden aangeschaft. Per bestelling kan er maar bij 1 meubelmaker besteld worden, dit om bestellingen bij meubelmakers overzichtelijk te houden. Bij Arredoo betaal je altijd veilig via IDEAL, ook is het mogelijk om via andere betaalmethoden af te rekenen. 

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging in uw mailbox van het bestelde product. Heeft u vragen over uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.

Bevestiging en levering 

Zodra de orderbevestiging is ontvangen zal de verkoper jouw order gaan uitvoeren en leveren. De geschatte levertijd per product staat aangegeven in de beschrijving van het product. De verkoper zal contact met u opnemen voor het maken van een levering op afspraak om uw bestelling te kunnen leveren. Dit geldt overigens niet voor de producten die vallen onder de categorie ‘accessoires’. Voor ‘Op Maat’ producten geldt dat zodra er een order wordt geplaatst, de meubelmaker of designer start met het vervaardigen van uw bestelling. Bestelling succesvol afgeleverd

Retourbeleid

Bij Arredoo geldt een bedenktijd en retourrecht van 14 dagen op alle ‘collectie’ producten, dit staat bij desbetreffende producten aangegeven. Op alle ‘Op maat’ producten zit geen bedenktijd en vervalt het retourrecht omdat deze producten op maat voor de klant worden gemaakt en gepersonaliseerd. Zie onderstaand:

Collectie meubels: 14 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Meubels op maat: uitgesloten van bedenktijd en retourrecht.

Arredoo hanteert een gratis retourbeleid, dit houdt in dat Arredoo kosteloos jouw aangekochte producten bij jou thuis weer komt ophalen. Gratis retourneren is uitsluitend van toepassing op alle ‘collectie’ producten.

Hoe retourneer ik mijn product?

  • Mail naar info@arredoo.com met als onderwerp “Retourneren” en vermeld in de mail uw bestellingnummer, om welk(e) product(en) het gaat en de reden van retourneren.

  • Onze klantenservice zal zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen over de retourzending en zal met de verkoper afstemmen hoe en wanneer het product retour verzonden/opgehaald wordt. 

  • Wanneer de verkoper het product retour heeft ontvangen, zal u de terugbetaling op dezelfde manier als waarop u betaald heeft ontvangen.

REGISTER


Jouw persoonlijke gegevens worden gebruikt om jouw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot jouw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons privacybeleid.